Imatge o vídeo destacat

"Construint igualtat" Guanya el XVI Premi Federico Mayor Zaragoza

"Construint igualtat. I tu què en penses?" és el curt que el grup d'adolescents d'A100 va presentar al concurs de creació de vídeos XVI Premi Federico Mayor Zaragoza i ha estat premiat amb el segon premi en la categoria: Primer Cicle d'ESO. 

L’associació d’Amigues i Amics de Tortosa per a la UNESCO i la Universitat Rovira i Virgili va lliurar dissabte 13 de maig els premis a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa. Enguany han participat més de 53 projectes.

La proposta educativa d'aquesta XVI edició va ser "Tots diferents, tots iguals en dignitat" fent referència al 1r article de la Declaració Universal dels Drets Humans i amb la intenció de promoure valors com la tolerància, la solidaritat, el respecte i l'acceptació. A més, d'acceptar totes les persones amb les seves diferències.

El curtmetratge està protagonitzat pels i les adolescents de Centre Obert, mitjançant una activitat grupal van descobrint les seves semblances i diferències. La dinàmica posa en relleu la singularitat de cada persona i, el més interessant, exemplifica la vinculació de tots i totes amb el grup i la convivència que existeix entre els uns i els altres.

Moltes gràcies per aquest reconeixement, esperem que gaudiu molt del vídeo!