Imatge o vídeo destacat
20221116 - Drets dels Infants

Visitem l’exposició dels Drets dels Infants!

La setmana del 14 al 20 de novembre Badalona vam celebrar la 3a setmana dels Drets dels Infants, amb la iniciativa de promoure el coneixement i el compromís en la defensa dels Drets dels Infants i el treball col·lectiu per garantir-los de forma efectiva.

Una setmana temàtica organitzada pel Consell dels Infants de Badalona (CIB) i la Taula d'Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) amb el lema "Desconfinem els drets dels infants!".


Els infants d'ApreniJoc van participar des del principi en la creació artística d'uns petits murals on representaven el que eren els drets dels infants per a ells i elles. Els murals es van dur a terme a través d’un procés on tots els infants van participar, primer fent una pluja d'idees grupal en un gran mural, després van haver d'escollir quins dibuixos eren els que més agradaven per entregar-los a l'exposició. Els dibuixos del projecte van ser exposats amb els d'altres centres. 95 cartells confeccionats per grups escolars i socioeducatius de la ciutat de Badalona.

ApreniJoc va organitzar unes petites sortides amb els dos grups per tal de poder visitar l'exposició. Va ser una activitat diferent, que els hi va permetre trencar amb la rutina de les tardes i que al mateix temps els va fer veure l'abast de les seves accions.

Van ser unes tardes molt enriquidores, on van poder veure els seus cartells exposats en un lloc públic, on la gent es parava i observava la seva feina amb interès. També van poder veure la feina de companys i companyes d'altres centres. I això els hi va fer molta il·lusió!