Imatge o vídeo destacat
racons aprenijoc.jpg

Arranquem motors a ApreniJoc!

El projecte d'ApreniJoc comença el curs amb tota una sèrie de novetats, tant per als infants, com per les educadores. Segurament us estareu preguntant quines són les novetats? Doncs aquest any arriba amb... Tantarán tantarantán tantarán... Una nova monitora: l'Oumaima! Que tindrà la sort de gaudir de l'acompanyament al grup de petits. Pel que fa a la resta de l'equip, seguirem comptant amb en Joan i l'Alba, agents educatius que acompanyaran el grup de mitjans i grans respectivament.

D'acord, ara que ja hem presentat a l'equip del projecte, seguirem amb les novetats dels infants. Com en qualsevol cicle de la vida, a AiJ també passa el mateix i hi ha alguns nois i noies que han saltat a una nova etapa, la secundària. De manera que hi ha infants que han marxat i alguns que han entrat nous, i ara estem començant a conèixer-nos i fer nous vincles.

I per últim, però no menys important, hem donat una nova mirada a l'espai d'aprenentatge... els Racons! Cada tres setmanes els infants poden gaudir de diversos racons, els quals es troben en un mateix espai i entre els que poden escollir on volen estar i què volen provar. Aquests els hi permeten assolir els aprenentatges i al mateix temps experimenten el joc a través del propi interès.

I fins aquí les novetats, família, ens tornarem a llegir més endavant, en futures entrades i amb més revelacions d'ApreniJoc!