Imatge o vídeo destacat
20211213 - Parc Gran sol

Diem la nostra en el procés participatiu del Parc del Gran Sol

Aquestes últimes setmanes a Centre Obert han estat dissenyant el nou projecte del Parc del Gran Sol. Aquest parc es troba a prop de la Fundació i és el punt de trobada cada tarda dels nens i les nenes del projecte.

Aprofitant que es farà un procés participatiu per fer reformes al parc, els infants dels diferents grups han volgut dir la seva i aportar més opinions en aquesta acció que es portarà a terme. 

Els grups de Baobabs, Avets i Roures han estat pensant durant dies quins canvis farien, quines coses troben a faltar actualment i amb quines instal·lacions els hi agradaria comptar en el futur.

Per no oblidar cap idea, han redactat un llistat amb totes aquestes propostes i fins i tot, han creat una maqueta del parc. En ella hi han anat representant les possibles actuacions que anaven pensant.

A més, en aquest tríptic han resumit els canvis que volen pel parc. 

Tríptic Parc Gran Sol.jpg

 

Fins al moment, el procés a Centre Obert ha acabat amb la visita d'en Jordi Mesas, el president de l'Associació de veïns i veïnes de Sant Joan de Llefià Gran Sol, que va estar atent a les propostes dels infants i farà arribar les propostes de la Fundació als diferents agents del procés participatiu. 

Esperem que aquest nou projecte públic que s'inicia a prop del barri de la Salut Alta, s'enriqueixi amb les veus i aportacions que han fet els infants de la Fundació.

Quines ganes de veure com llueix de nou el Parc del Gran Sol!