Imatge o vídeo destacat
20211026_RadioEntremujeres

Torna a la ràdio el programa EntreMujeres

Les dones del projecte FAR han tornat a l’estudi per gravar el programa EntreMujeres. Un espai radiofònic que va néixer el curs passat per donar veu a les veïnes de la Salut i on les dones de FAR que assisteixen a les classes de llengua dialoguen i opinen sobre diferents temes que els  generen curiositat. A EntreMujeres les veïnes del barri comparteixen idees alhora que poden teixir vincle i fer comunitat.

En aquesta ocasió han parlat sobre l’ús d’internet a casa i les seves utilitats i perills. Per a elles, aquest és un tema molt rellevant i interessant per això s’han decidit a compartir-ho a través de les ones radiofòniques

Segons elles internet és un bon recurs per: buscar molta informació, resoldre dubtes, trobar vídeos de decoració, serveix per localitzar direccions, aprendre receptes de cuina, escoltar música o veure vídeos infantils. Tanmateix, creuen que s’han de tenir presents els aspectes positius i negatius. 

També han conversat sobre la importància que té l’educació digital. Algunes d’elles apliquen consells de les educadores de Centre Obert en el dia a dia com organitzar les hores que passen els fills i filles davant les pantalles, seure amb els seus infants per estar al cas dels continguts que consumeixen… Per a elles és molt important dedicar temps als fills i filles, sortir de casa a jugar... i no substituir les estones de conversa familiar per pantalles.

És essencial que els infants i joves naveguin sense riscos i que puguem acompanyar-los. La ràdio s’ha convertit en una eina educativa per a les dones de FAR per posar en pràctica els aprenentatges i les habilitats comunicatives que aprenen a les seves classes setmanals de castellà i català dels dilluns i dimecres.

Aquí podeu escoltar el primer programa de la temporada.

EntreMujeres a Ràdio Pangea Rotllana