Imatge o vídeo destacat
20210730- Imatge tancament lema

Tanquem el curs de la #distànciadeproximitat

Després d'un any marcat pel confinament, aquest curs teníem clar que volíem practicar la #distànciadeproximitat: som i volem continuar sent una entitat propera, amb les portes obertes, generant espais de confiança i vincles forts que ens ajudin a sostenir la realitat d'emergència que ens envolta.

Per això des dels diferents projectes d'infància, adolescència, dones, famílies i junt amb l'equip de persones voluntàries, professionals i donants, hem anat creant activitats i dinàmiques al voltant del lema

Com tota aventura, aquest lema també té un final. És moment de mirar enrere i prendre consciència de tots els aprenentatges que ens ha aportat! En aquest sentit, hem anat recollint tot el que la #distànciadeproximitat ha significat per a les persones que ens heu acompanyat i aquest n'és el resultat:

20210730- Tancament lema paraules

T'agradaria seguir compartint la #distànciadeproximitat? Fes clic aquí i aconsegueix aquesta samarreta!

SamarretaLema2021-1