Imatge o vídeo destacat

Acabem el curs amb molt color!

El curs passat quan vam haver de confinar-nos els nens i nenes de Centre Obert ens vam quedar a mitges d’un projecte molt especial per nosaltres: posar color i pintar la persiana de la Fundació! Així que aquest any no hem dubtat que havíem de recuperar aquest projecte.

Tal com ho llegiu! Han confiat en nosaltres per pintar la persiana de la Fundació Salut Alta. Però no us penseu que simplement era agafar pintura i pintar la persiana, sinó que hem tingut molta feina. Ha estat un projecte participatiu entre infants, voluntariat i professionals de l'entitat. A més, també hem conegut en Pablo, un veí del barri expert en grafiti, que ens ha acompanyat durant tot el projecte.

Primer vam començar amb una pluja d’idees del que significa per nosaltres el Centre Obert, d'on van sortir moltes paraules. De totes les que van sortir ens vam quedar amb les quatre que més ens representaven: natura, manualitats, jocs i futur. I cada grup vam pensar com podríem representar-les en un dibuix.

Al mateix moment, l’equip de professionals van escollir quatre paraules que tinguessin relació amb la Fundació: barri, educació, diversitat i participació.

Per acabar, vam unir els nostres dibuixos amb les paraules i ja teníem un esbós de com volíem pintar la persiana! Ens quedava la part que més esperàvem, la part de convertir-nos en artistes del grafiti per un dia i posar color a totes aquelles idees que havíem anat treballant.

Va ser una tarda molt divertida i especial, poc a poc per grups vam anar pintant la persiana. Quan vam acabar no ens ho podíem creure: la persiana gris havia agafat molt color i havia quedat xulíssima! 

Preparats i preparades per veure com ha quedat? Aquí us ho ensenyem en imatges però ja se sap que en directe tot guanya. Així que, quan vulgueu podeu venir a treure el cap al Carrer Autonomia 17!