Imatge o vídeo destacat
20210315- Els canvis d'AIJ (12).JPG

Els canvis d’ApreniJoc

Aquest curs a ApreniJoc hi ha hagut molts canvis! Així que hem demanat als propis infants participants del projecte que, com a equip de redacció, ens expliquin la seva opinió sobre les tardes al projecte d’ApreniJoc.

Aquest any és diferent. Hem canviat del lloc on anàvem sempre, l’Escola Josep Carner, a l'espai de l'Aula de Suport Unitat d'Educació Compartida perquè hi ha Coronavirus. Hem de portar mascareta i per això no podem estar a l’escola de sempre.

Hi ha algunes novetats però que ens agraden d’aquests canvis: anem a un parc molt gran (el parc de les Palmeres), ens agraden els jocs de cada tarda i la distància també ens agrada, com que no podem fer tantes activitats conjuntes, podem fer més pinya amb els nostres amics de petits, mitjans i grans.

Venim aquí a jugar i estudiar. Ens agrada fer diferents activitats i veure pel·lícules!

Ens agrada ApreniJoc perquè és un lloc on divertir-se. I on també fer noves amistats. També és un lloc on podem fer coses diverses: a l’estiu anem  de colònies, fem excursions i fem un casal d’estiu.

És un lloc on em sento acceptat, em diverteix molt jugar amb la gent que em respecta, un lloc molt divertit i genial. És el millor lloc del món!

Les educadores no podem estar més agraïdes d'haver esdevingut un servei essencial, per tal d'acompanyar infants i famílies i garantir un espai de lleure de qualitat. Així que seguirem gaudint de cada “bona tarda!” amb protecció, distància i la confiança cap aquest equip de redactors que cada dia ens segueix sorprenent.