Imatge o vídeo destacat
CO_Barri3.PNG

Seguim amb la mirada posada al barri

Com ja sabeu, al Centre Obert treballem per projectes, és a dir, que durant unes setmanes ens acompanya una temàtica concreta i dediquem l’espai d’aprenentatge a gaudir aprenent i coneixent tot sobre aquest tema.

L'inici del segon trimestre l'hem dedicat a l'entorn, fent un projecte sobre el nostre barri, el de la Salut Alta. Sembla mentida com a vegades no coneixem tot el que ens envolta! I gràcies a les activitats realitzades ara ja sabem els noms dels carrers per on passem cada dia, on està la biblioteca més propera a casa nostra, per quin motiu el barri és diu així...

Però tot això no ho hem après tancats a les nostres sales. Per una banda, els grups de Baobabs i Avets hem aprofitat aquest projecte per sortir a fer activitats a l’exterior. I és que últimament amb la situació actual no estem fent activitats al carrer amb els nostres veïns i veïnes. Així que respectant les mesures de seguretat, hem passat alguna tarda passejant i jugant al nostre barri, tornant a gaudir dels carrers i espais de l'entorn que trobàvem a faltar.

Per l'altra, els més grans, el grup de Roures, a més de conèixer el barri hem volgut saber l'opinió que tenen els nostres veïns i veïnes sobre aquest. Per això, hem realitzat una enquesta online per saber què en pensa la gent del barri on viu, junt amb una campanya de comunicació creant cartells i missatges per promocionar-la. Per cert! Si sou del barri i encara no l'heu feta, la podeu contestar fent clic aquí

Teniu ganes de saber quins resultats surten? Aviat ho publicarem!