Imatge o vídeo destacat
RegalaFuturs

Allà on hi ha esquerdes, també hi ha lloc per a l'esperança

Malauradament, aquests dos darrers mesos el barri de La Salut Alta ha sortit a les notícies per diversos problemes: lluites campals amb morts, un edifici que s'esfondra, un pati de llums amb aigües fecals... Problemes reals que posen de manifest les dures condicions de precarietat en les què viuen els veïns i veïnes del barri.

Qui en paga un preu més alt són els nens i nenes perquè la precarietat no només mossega el seu present, també es menja el seu futur.

A la Fundació ens rebel·lem contra aquesta injustícia. Treballem de valent perquè els nens, nenes i joves del barri tinguin les mateixes oportunitats que la resta d'infants. Aquest Nadal et convidem a fer un regal que no es pot tocar però que és el més real i necessari: regala un futur esperançador.

COL·LABORA i demostra que allà on hi ha esquerdes, també hi ha lloc per a l'esperança!

 

Enllaços relacionats: