Imatge o vídeo destacat
Enscuidem-2

Al Centre Obert ens cuidem!

Si preguntem a un infant del Centre Obert "Quin és el primer projecte que hem treballat aquest curs?", sortiran respostes com:

  • el respecte
  • el poema aquell...
  • la frase del curs
  • missió: BONtracte
  • ...

Moltes respostes diferents però totes ben certes! I és que el títol d'aquest primer projecte era "ENS CUIDEM".

Ens cuidem a nosaltres mateixos, estimant-nos i treballant hàbits de relaxació per quan els necessitem; cuidem als altres donant la possibilitat de conèixer-los i dient aspectes positius que tenen; ens cuidem entre nosaltres amb paraules dolces i, sobretot, amb respecte.

En aquest projecte cada infant té un company que ha d'acompanyar durant aquest curs. S'han d'ajudar en tasques concretes i s'han de protegir. És important que siguem conscients dels nostres companys, de tenir-los presents i compartir temps amb ells. És important guardar un tros de les nostres hores per conèixer a altres nens i nenes, amb els quals normalment no anem.

I amb aquest projecte iniciem la missió de cuidar-nos entre tots i totes. I si jo em cuido i et cuido a tu, també podem fer que junts, tinguem cura de l'entorn!