Imatge o vídeo destacat
CURSA-cartellweb.png

Apunta't a la II Cursa d'Orientació Solidària!

Agafeu l'agenda i reserveu el diumenge 27 d'octubre perquè tornarem moure'ns per la Salut Alta amb la II Cursa d'Orientació Solidària organitzada al barri.

Un matí d'esport per conèixer la diversitat de l'entorn i col·laborar amb els projectes socioeducatius de l’entitat. A més, la cursa d'orientació és una activitat que es pot prendre com un agradable passeig o una prova atlètica competitiva, així doncs, és una proposta oberta a tots els públics perquè tothom la gaudeixi a la seva mida!

A partir d'avui podeu consultar tota la informació de la cursa a la pàgina web i accedir a l’enllaç al formulari d’inscripció que estarà obert fins al 20 d'octubre.

La inscripció es pot fer individual, per equips o bé en la categoria familiar, i té un cost de 10€ que inclou l'assegurança, el pack del corredor/a, un obsequi com a record i la participació al sorteig de productes aconseguits gràcies a la col·laboració d’empreses i comerços de la ciutat.

En tractar-se d'una proposta solidària, s'ofereix al participant la possibilitat de fer una aportació extra com a motiu de col·laboració o bé, en cas de no poder assistir presencialment el dia de la cursa, es pot fer un donatiu com a DORSAL 0.

Us hi esperem!