Imatge o vídeo destacat
PatinarGelCO

El record d'un Nadal en companyia

La Fundació Salut Alta es va vestir amb les seves millors gales, es va omplir de llums i garlandes. Amb la il·lusió d'un nou Nadal es va proposar una infinita llista d'activitats perquè educadors, famílies i infants celebréssin conjuntament aquesta època tan especial. Berenar familiar, Caga Tió, patinatge sobre gel, acabant amb uns regals de part de Ses Majestats Els Reis d'Orient.

Diuen que recordar ve del llatí Re-cordis, que significa tornar a passar pel cor. D'aquesta manera, els nens i nenes del Centre Obert hem dedicat un temps a recordar i a tornar a sentir la màgia del Nadal un mes després... I així són els nostres records!

 

Sobre la celebració amb famílies...

"El joc de les fotos va ser molt divertit", "El menjar estava fet per totes les famílies i tot estava boníssim" (Mariana, 11 anys)
"Em va encantar el pastís de llimona!" (Fatima, 10 anys)
"Em va encantar jugar amb la meva amiga, que també hi era." (Yuma, 10 anys)

Sobre el Caga Tió infantil i l'amic invisible...

"Després d'estar uns dies preparant el regal va arribar el dia de lliurar-lo. Quins nervis perquè li agradés!"
"Em va tocar la meva germana i vaig pensar en ella, en què li agradaria i li vaig fer una estrella, perquè la conec" (Chintia, 9 anys)
"Quan va obrir el regal, vaig veure la seva cara i em vaig sentir content perquè li havia agradat" (Shariff, 9 anys)

Sobre el patinatge sobre gel...

"Quan vaig entrar a la pista de gel estava content i nerviós, però després d'unes voltes a la pista em vaig sentir molt millor. En acabar em vaig adonar que havia passat per moltes emocions, des del moment d'entrar, quan no sabia patinar, fins al moment de sortir, que n'havia après una mica més."(Omar, 7 anys)
"Em vaig sentir molt bé perquè era una activitat de tots." (Yasmin, 11 anys)
"Va ser la meva primera vegada de patinar sobre gel, em va encantar!" (Sara, 11 anys)

Sobre la sorpresa dels regals de Reis...

"Quan vaig entrar per la porta i vaig veure tants regals, em vaig sorprendre i vaig sentir alegria i nervis." (Adam, 7 anys)
"Cridaven d'un a un per donar el regal, quan deien el nom del meu amic em posava content però alhora nerviós perquè volia escoltar el meu." (Prince, 6 anys)
"Quan vaig sentir el meu nom els nervis em pujaven i en veure el meu regal em vaig quedar paralitzat perquè em va agradar molt, era el que volia!" (Imane, 7 anys)
"Gràcies per donar-nos aquesta sorpresa, la de tenir un regal per Nadal." (Mehdi, 8 anys)

 

I així, després d'uns dies, el record d'allò que ens ha fet sentir alguna emoció roman en el nostre cor i el guardem perquè amb el pas del temps puguem reviure amb la mateixa il·lusió amb què ho vivim. I és que a la Fundació Salut Alta apostem per aquells moments que ens fan al nostre cor vibrar, que facin florir les nostres emocions i, sobretot, que ens ajudin a créixer!