Imatge o vídeo destacat

Amb ulls d'escriptor

Durant el curs són força les tardes que dediquem un espai a la lectura per anar millorant la nostra capacitat de comprensió i expressió oral. A vegades ho fem sols, en parelles, amb el grup… Però bé, aquest trimestre a ApreniJoc hem decidit fer un salt i situar-nos a l’altra banda per descobrir com crear un relat que altres puguin llegir! I, per fer-ho, vam tenir el privilegi de comptar amb l’escriptor i periodista Antonio Iturbe, qui ens va acompanyar una tarda a ApreniJoc.

Va ser una tarda molt especial però no us ho explicarem nosaltres… sinó que us animem a llegir la crònica que ell mateix va fer, publicada també a la revista Librújula!

 

LLEGIR LA CRÒNICA “Historias y juegos en Badalona”

A més, us adjuntem els dos contes que vam arribar a crear. Ja veieu que imaginació no els falta… Qui sap si d’aquí uns anys ens trobarem per Sant Jordi comprant un llibre d’alguns d’aquests infants!!!