Imatge o vídeo destacat
Podi

Olimpíades de famílies 2010

Per fi va arribar el dia esperat per tots!!!!

Diumenge 18 d’abril vam celebrar les I Olimpíades de famílies del Centre Obert. Uns dies abans cada familia es va inscriure per participar d’una jornada esportiva i de convivència. La inscripció era per famílies, però després vam fer els equips barrejant els participants perquè les diferents famílies es poguessin relacionar.

La primera prova que vam fer va ser un circuit: salts, còrrer, aguantar una pilota amb una raqueta…

Després cada equip tirava a cistella para veure quants bàsquets feien en dos minuts, era impressionant veure les ganes amb què tiraven grans i petits a cistella per tal d’aconseguir el màxim de punts!

La tercera prova consistia en portar pilotes de tennis per parelles i agafada pel coll. El més divertit era veure com les parelles de grans i petits portaven la pilota com podien per aconseguir guanyar.

Abans de dinar vam tenir temps de sentir els conta-contes del grup “Vivim del Cuentu” que ens van brindar amb una altra sessió de contes sobre pares i fills i com ens necessitem els uns als altres per anar creixent. El dinar va anar molt bé per comentar totes les jugades del matí. Vam compartir les postres que cada família havia portat. Estava tot boníssim!

Després d’una estona de descans vam fer un triangular entre les mares, els pares i els nens i nenes.

Finalment, vam fer l’entrega de premis i les famílies van marxar amb els seus bombons, diplomes i medalles! Va ser un dia de convivència ple de bons sentiments i d’alegria.

L’any que ve repetim, segur!