Imatge o vídeo destacat
Els infants del Centre Obert escoltant els contacontes

Sessió de contes!

Una setmana després de l’actuació del Màgickel al Centre Obert, vam rebre la visita de la Noe i el Caste, uns fantàstics contacontes del grup Vivim del Cuentu, uns joves contecontes fa uns anys es van iniciar en el màgic món dels contes. Des dels més grans fins els més petits vam gaudir d’una tarda en què ens van capgirar el conte de la Caputxeta, vam entendre que és molt millor ser una persona polida i endreçada i vam escoltar un conte que es feia i es creava amb un sol full de paper que prenia infinites formes. Després de l’actuació, la Noe i el Caste, ens van recomenar llegir molts contes i fer volar la nostra imaginació convertint-nos en follets, pirates o fades màgiques.

Gràcies, Noe i Caste, per fer-nos passejar pel fantàstic món dels contes!