Quan tot tanca hi ha necessitats que es destapen

Quan tot tanca,
hi ha necessitats que es destapen

I especialment ho fan en aquells barris on la població ja patia abans de la pandèmia.

Amb la teva ajuda els nens i nenes del barri milloraran el seu benestar i les famílies tindran més eines per fer front a les dificultats. 

Amb tu, quan tot tanca, #oferimrespostes.

La Magdalena fa mesos que està lluitant per mantenir el treball, amb el temor a ser desnonada i intentant oferir una bona educació als seus fills que, amb el confinament, han desbordat límits i rutines. Davant la necessitat destapada, aquest curs estem oferint una tarda a la setmana d'acompanyament familiar per donar eines i fer front a les dificultats. 

Aquest curs estem veient com les necessitats dels infants i famílies han augmentat. I, en conseqüència, també ho ha fet la nostra acció social i educativa. 

Regala una resposta real i necessària als nens, nenes, adolescents i famílies del barri. Escull on vols participar i clica a "Fes un donatiu" per fer arribar una aportació que sumarà al marcador.

 

Falten

ACCIÓ EDUCATIVA AMB INFANTS I ADOLESCENTS

TOTAL DEL REPTE: 3.500€
En un barri sense alternatives educatives públiques, cada tarda 60 nens, nenes i adolescents troben un espai d'aprenentatge i reforç educatiu amb les portes obertes. Amb l'equip educatiu i el voluntariat, reben un acompanyament personalitzat per fer deures, resoldre dubtes i motivar les ganes d'aprendre.

Fes un donatiu
Falten

ACOMPANYAMENT FAMILIAR I VISITES A DOMICILI

TOTAL DEL REPTE: 1.200€
Davant la necessitat expressada per les famílies de tenir eines educatives i pautes d'hàbits saludables a casa, al Centre Obert de Primària dediquem una tarda a la setmana a l'acompanyament familiar que també inclou visites a domicili. Així fem treball del quotidià, de rutines, d'alimentació i d'hàbits d'estudi.

Fes un donatiu
Falten

TALLERS D'EDUCACIÓ EMOCIONAL

TOTAL DEL REPTE: 2.200€
La pandèmia ha suposat un fort impacte emocional que repercuteix al desenvolupament personal i relacional dels nens i nenes. A través de jocs, tallers i dinàmiques fem sessions d’educació emocional a escoles de l’entorn i acompanyem l’alumnat a identificar les emocions viscudes donant eines per gestionar-les.

Fes un donatiu
Falten

ESPAI D'ASSESSORAMENT I ACOMPANYAMENT D'ADULTS

TOTAL DEL REPTE: 1.500€
El tancament de serveis ha deixat desemparament a moltes famílies del barri. Per això hem obert espais d'assessorament en temes d'habitatge, d'acompanyament per tramitar documentacions i servei d'orientació laboral.

Fes un donatiu
Falten

ESPAI DE FORMACIÓ I RELACIÓ AMB DONES DEL BARRI

TOTAL DEL REPTE: 600€
El desconeixement de la llengua és una frontera per a moltes dones del barri. Per això, amb un equip de voluntàries, oferim espais de formació a 50 dones de la Salut Alta. I, més enllà de l'aprenentatge del català o el castellà, es dona resposta a la necessitat d'empoderar i teixir xarxa entre veïnes del barri.

Fes un donatiu
Falten

REPARTIMENT DE MATERIAL ESCOLAR I DIGITAL

TOTAL DEL REPTE: 1.000€
La bretxa digital segueix oberta passat el confinament. Per això seguim gestionant repartiment de material escolar i digital i ens assegurem que els infants i famílies tenen els dispositius necessaris per seguir el ritme del curs escolar amb possibles confinaments.

Fes un donatiu

 

 

També pots fer arribar la teva aportació fent una transferència bancària
al número de compte ES52 2100-0463-81-0200082746 amb el concepte "Oferim respostes"
o a través de Bizum amb el codi 33399.

Gràcies pel teu compromís i la teva solidaritat.
0%
0%

Aconseguit 0

Objectiu 0