#MOTXILLA2020

Després d'estar tres mesos confinats, 100 nens, nenes i adolescents de la Salut Alta necessiten tenir raons i propostes educatives per voler sortir cada dia de casa.

FES UN DONATIU PERQUÈ PUGUIN GAUDIR D'AQUEST ESTIU!

aconseguits

Donants

Falten

COL·LABORA!

Quan la llei ho va permetre, tothom tenia moltes ganes de sortir del confinament i ocupar carrers, places, terrasses, muntanya... Però a la Salut Alta hi ha hagut infants que fins el dia 29 de juny no han sortit de casa. Per què?

Perquè no tenien raons per sortir.

Aquesta és la realitat dels 100 nens, nenes i adolescents del barri que, després d'estar tres mesos tancats en habitatges petits, en males condicions o compartits, i sense l’espai socialitzador i protector de l’escola, no tenen cap activitat fora de casa que els convidi a sortir. 

És per això que aquest any obrim la #Motxilla2020 per omplir-la de raons i propostes educatives perquè tornin a trobar el sentit de sortir cada dia de casa.

Així, des del 29 de juny, 60 nens i nenes de primària gaudiran de quatre setmanes de casal d'estiu al barri amb activitats urbanes, emocionals i a la natura, i 25 adolescents tindran dues setmanes amb activitats de casal d'estiu relacionades amb l’art i l’esport. I, aquest any, introduïm la novetat de 4 dies de colònies a Ogassa amb 20 adolescents! 

Si creus que tots els infants i adolescents mereixen l’oportunitat de viure l’experiència del lleure, de la natura, de l’art i l’esport, pots oferir-los una raó per sortir de casa:

 

Ofereix una raó per sortir a través de les colònies

Els i les adolescents necessiten sortir del barri i connectar amb la natura.

Fes-ho possible

 

Ofereix una raó per sortir a través del joc

Jugar ens ajuda a passar una bona estona però també és una eina per relacionar-nos i establir vincles.

Fes-ho possible

 

Ofereix una raó per sortir a través de l'art

Al casal d'estiu treballarem la creativitat per potenciar habilitats que desconeixem i descobrir altres maneres d'expressar-nos.

Fes-ho possible

 

Ofereix una raó per sortir a través de l'alimentació

Cada dia volem assegurar un esmorzar o berenar saludable per a tots els participants.

Fes-ho possible

 

També pots col·laborar amb la campanya fent una transferència al compte ES52 2100-0463-81-0200082746 amb el concepte #Motxilla2020 o a través de Bizum amb el codi 33399. En aquests casos, agrairem que s'enviï un e-mail a comunicacio@fundaciolasalutalta.org indicant el nom, telèfon i DNI per emetre el certificat del donatiu.

 

Gràcies per oferir una oportunitat a qui no en té!

#motxilla2020_gràcies2.jpg

Les activitats d'estiu organitzades reben el suport de:

Generalitat AfersSocials
Ajuntament de Badalona
EDUCO
CaixaProInfància
CàritasBarcelona
RedMimbre
Roca i Pi
Probitas
Òmnium Barcelonès Nord
Inditex
LletNostra
COMBarcelona
Banc dels aliments
Banco Farmacéutico