Imatge o vídeo destacat
imagen_escuela_refugio_2023.jpg

L'escola és acollida

Amb motiu del Dia Mundial del Refugiat, les entitats Alboan i Entreculturas van presentar la campanya Escola Refugi per reivindicar la importància de l'educació dels infants i el paper de l'escola com a espai d'acollida.

"En moments d’emergència, l’educació és el primer dret que es perd i el que més es triga a recuperar"

Dins la campanya es pot trobar l'informe "Escuela Refugio, escuela que acoge" on l'educadora de la Fundació Lola Ballesteros ha participat per parlar sobre el valor de la diversitat dins els centres educatius.

Us animem a llegir el document si voleu conèixer les conclusions i recomanacions d'experts al voltant del repte que esdevé garantir l'acollida educativa d'infants i joves que han hagut de migrar de forma forçada.

Informe Escola Refugi