Imatge o vídeo destacat
20230613_-_fet_a_mida.png

Tertúlia del programa Fet a Mida

L'Anna Martínez, directora de la Fundació Salut Alta, ha participat de la tertúlia del programa televisiu "Fet a Mida" per parlar sobre la importància de l'acompanyament i les polítiques de prevenció davant els darrers casos d'agressions sexuals entre infants i adolescents.

Al costat de l'advocada penalista Noelia Rebón, la doctora en Psicologia i experta en violència sexual Montserrat Bravo i la jutgessa especialitzada en temes de delictes sexuals i víctimes Carme Guil han destacat la necessitat d'educació sexoafectiva i acompanyament a infants, adolescents i famílies per promoure valors de bontracte i dinàmiques que permetin a les més joves desenvolupar-se de manera respectuosa.

Pots recuperar el programa aquí Fet a Mida