Imatge o vídeo destacat
20230523 - Diverfesta.jpg

Va sortir el sol i va arribar la Diverfesta!

Dissabte vam tornar a celebrar la Diverfesta. Un matí festiu i comunitari per fomentar la cohesió i potenciar que el barri de La Salut Alta sigui un entorn acollidor. 

Després d'escoltar les propostes d'infants i adolescents de la Fundació els diferents tallers i activitats van girar al voltant de l'esport i els Jocs Olímpics.

Després de l'èxit de l'edició anterior, una cercavila a càrrec dels Batecs de la Salut Alta i dels companys i companyes de Badalona Batec va donar el tret de sortida al dia. Enguany, amb la companyia del capgròs de la Fundació en Salutí portador de la Torxa olímpica.

En arribar a la plaça Antonio Machacho tot estava preparat per poder gaudir del taller de pintacares, la creperia, la zona d'escacs, l'espai de henna, confeccionar la nostra medalla, fer una xapa personalitzada, jugar a ping-pong o practicar esports de contacte... A més, a cada carpa podíem trobar el nom d'una esportista d’arreu del món que han marcat fites en esports com l’atletisme, el futbol, la gimnàstica artística, el tenis… Des de la pionera arquera Deepika Kumari, originària de l’Índia, a la nedadora badalonina Mireia Belmonte.

Aquesta edició esportiva també va comptar amb un espectacle de contacontes i una sessió de zumba a la plaça. Després de les actuacions vam procedir a un sorteig de material esportiu per a totes aquelles persones que van participar activament dels diferents tallers de la Diverfesta.

Un any més, vam omplir d'esperit festiu, comunitari i participatiu el barri.

Moltes gràcies per compartir el matí de dissabte amb tots i totes i un fort agraïment a totes les persones voluntàries, exparticipants d'A100 i equip per fer possible la festa!

Gràcies també a la col·laboració del grup de batucada Badalona Batec, el Club d'escacs Badalona, el Mercat Municipal de La Salut, Intersport Maresma i l'Ajuntament de Badalona, la celebració d'aquest acte és possible gràcies a la suma de tots i totes.

Llegeix la notícia de Badalona Comunicació

Recupera l'informatiu de BDN Notícies