Imatge o vídeo destacat
20230519 - Diverfesta2023.jpg

Ja tenim aquí la diverfesta!

Aquest dissabte, 20 de maig, torna la Diverfesta la celebració que organitzem al barri per fomentar espais festius de trobada i crear comunitat.

De 10 a 14h els Jocs Olímpics aterraran a la Salut Alta per omplir de colors, esports, música i espectacle la Plaça Antonio Machado.

Al llarg del matí tindrem diferents tallers i activitats per a totes les edats: escacs, percussió, esports de contacte, taller de cuina, henna, jocs al carrer, torneig de ping-pong, contacontes, zumba...

Enguany, infants i adolescents han proposat començar a escalfar motors divendres a la tarda amb un torneig esportiu intergeneracional al pati de l'Escola Feliu i Vegués. Hi haurà campionats de vòlei, futbol i bàsquet i totes les participants de la Fundació estan convidades a sumar-se a l'activitat. Dissabte durant la Diverfesta podrem gaudir del lliurament de diplomes.

Fomentar l'esperit comunitari i participatiu al barri és un dels principals objectius de la Diverfesta. La celebració de l'acte és possible gràcies a la suma de tots i totes. Aquesta edició comptarà amb la col·laboració del grup de batucada Badalona Batec, el Club d'escacs Badalona, el Mercat Municipal de La Salut, Intersport Maresma i l'Ajuntament de Badalona.

Si voleu gaudir d'un matí diferent a la Salut Alta, conèixer la diversitat del barri i descobrir una mica més la Fundació us esperem a la Diverfesta 2023!

 

Veure el cartell