Imatge o vídeo destacat
postal nadal22

Us desitgem molt bon Nadal!

 

Amb l'arribada de l'Advent ens vam proposar apropar-nos a les persones més properes a la Fundació i saber quins són els seus somnis o desitjos.

Durant el procés ens hem adonat que si dediquem un temps, si cuidem l'espai perquè sigui segur, si oferim un ventall d’idees i oportunitats, a poc a poc sí que van apareixent il·lusions!

A través de situacions quotidianes com aquesta és on la nostra tasca d’acompanyament socioeducatiu es fa ben necessària i és només així com podem fer brillar les il·lusions de les persones que viuen al barri.

 

La Florentina voldria que els seus fills poguessin participar en més activitats del barri, la Fátima en canvi, desitja anar de colònies o de viatge amb el grup d’adolescents i en Youssef té ganes de poder anar al cinema. 

 

A les postals de Nadal d'aquest any, podreu trobar els desitjos de la Fátima, la Carla, en Youssef, la Sama, la Florentina o l’Ángel. Com a Fundació Salut Alta també tenim un desig: 

Que millorin les condicions del nostre barri perquè tots i totes puguem gaudir d’una vida digna.

 

Com hem anat explicant aquests dies, a través de la campanya #fembrillar us oferim la possibilitat de fer realitat els desitjos d'infants, adolescents, dones i famílies de la Salut Alta i fer possible els nostres projectes.

 

A més, us volem convidar a compartir il·lusions amb la família i totes aquelles persones amb qui celebris les festes.

També pots fer-ho amb nosaltres a través d'aquest correu o a les xarxes, amb l'etiqueta #nadalFSA.

 

Bones festes i feliç entrada d'any!