Imatge o vídeo destacat
20221117 -  Barraquer.jpg

Revisió oftalmològica​ amb la Fundació Barraquer

Arran de l'acord signat l'any passat entre la Fundació Barraquer i FEDAIA (Federació d'Entitats d'Atenció a la Infància i l'Adolescència), ens vam incorporar al Mirem per tu.

Gràcies a aquest acord, un equip de la Fundació Barraquer es va desplaçar fins a la Fundació, ​​per fer revisions oculars als i les participants de l'entitat que també podran acudir al Centre d'Oftalmologia Barraquer per tractar les seves patologies oculars o anar directament a qualsevol botiga de General Òptica si presenten problemes de tipus optomètric. 

Era la primera vegada que molts infants i adults es feien una avaluació visual. L'emoció i els nervis es palpaven a l'ambient. Però una cosa tenien tots i totes en comú, eren molt conscients de la gran importància de tenir una bona salut ocular i de la necessitat d'identificar aquests problemes el més aviat possible.

A través del programa #MiremPerTu, un grup de 36 infants, adolescents i famílies van poder realitzar-se una revisió oftalmològica. Es van detectar 4 cassos que hauran de seguir tractant-se acompanyats d'un o una especialista i 13 persones podran apropar-se a una botiga per a realitzar-se una revisió més exhaustiva i fer-se unes ulleres graduades.

 

Moltes gràcies per la visita i per facilitar i promoure l'accés a la cura de la salut ocular!