Imatge o vídeo destacat
20220519 - Cartell Diverfesta

Torna la Diverfesta!

La Diverfesta, l'acte festiu que organitzem per infants i famílies del barri, torna per la porta gran! 

Aquest any, el dissabte 21 de maig de 10h a 14h, aproparem l'esperit de les festes majors a la Salut Alta de Badalona. Un pregó, una cercavila, capgrossos, gegants... donaran el tret de sortida a un matí de jocs, tallers i actuacions pensat per gaudir en família.

Per tenir-ho tot llest, els nens i les nenes de la Fundació estan preparant la decoració per la plaça, els i les adolescents d'A100 ja han disseny el cartell de la festa i l'equip està preparant les activitats lúdiques del matí.

A més, aquesta edició comptarà amb la participació del grup de batucada Badalona Batec, la Colla de percussió Pugui Pugui, la Colla Gegantera de l'escola Jungfrau, els capgrossos del Grup de Diables Kapaoltis, els balls de les dones de Unión Segundas Oportunidades, la col·laboració de la Comissió de Cultura de la Salut i l'actuació del grup de rumba El Tinglao.

Us convidem a tots i totes a gaudir de la DiverfestaDiversió, diversitat i ganes d'apropar cultures, ens veiem dissabte