Imatge o vídeo destacat
20220105 - Quin mon ets capaç d'imaginar.png

Quin món ets capaç d’imaginar?

Les entitats del Sector Social dels Jesuïtes a Catalunya, Jesuïtes Social, treballem cada dia per acompanyar i defensar els drets de moltes persones que es troben en situacions de pobresa, precarietat i explotació per causa d’un sistema injust.

Tot i que la situació actual posa de manifest l’agreujament de la pobresa i les desigualtats, apostem per construir el món on volem viure, sempre tenint present la realitat de les persones acollides, acompanyant des d’una atenció integral, i des de la voluntat de fer uns barris i ciutats més dignes per a tots i totes.

Amb la publicació d'aquest vídeo, us convidem a imaginar en quin món volem viure, i a treballar per fer-lo possible.

 

L’acció de Jesuïtes Social a Catalunya arriba a més de 15.000 persones, a través de diversos programes que té en marxa cada entitat. Les àrees prioritàries d’acció són l’atenció i suport educatiu a la infància i l’adolescència, l’acompanyament i defensa de persones migrants, la inclusió social, la cooperació internacional, i la sensibilització i incidència política.

Formem part del Sector Social de la Companyia de Jesús a Catalunya les fundacions Migra Studium de Barcelona, la Vinya de L’Hospitalet del Llobregat, Salut Alta i Carles Blanch de Badalona, Arrels Sant Ignasi de Lleida i la delegació d'Entrecultures a Barcelona. També s’hi suma el centre d’estudis Cristianisme i Justícia, amb el seu treball de reflexió sobre qüestions socials.

Podreu trobar més informació de la nostra feina a la pàgina web de Jesuïtes Catalunya. 

Si ho voleu, podeu consultar i descarregar el nostre  díptic informatiu.