Imatge o vídeo destacat
20211029 - Unió Segones oportunitats

EL BARRI PARLA: Unió Segones Oportunitats

Unió és més que un negoci, és un estil de vida. Viu d'acord amb les teves conviccions sense danyar al planeta. T'unim amb persones amb un poder adquisitiu mitjà que es preocupen pel seu entorn, estil i futur a través del reciclatge tèxtil.

Unió va sorgir de la necessitat de trobar un equilibri entre economia i sostenibilitat. Vivim temps de grans incerteses i hem de recordar el que és important: La unió fa la força.

Hem treballat durant diversos anys en el sector de les vendes i per molt que ens apassioni l'atenció al client, ens hem adonat de la necessitat bàsica de l'ésser humà: Ser entès i valorat.

El valor afegit de l'Associació Unió és la sostenibilitat i desenvolupament personal.

A mesura que es nota el deteriorament causat per la Covid-19, intentem inculcar a la comunitat valors com la germanor, la comunitat i l'atenció mútua per sortir enfortits d'aquesta crisi.

Ara mateix, comptem amb set emprenedores de diferents projectes que utilitzen les nostres instal·lacions i amb el teu suport, sens dubte ho aconseguirem. A part de la necessitat d'una bona atenció i comunicació amb els clients, per aconseguir aquest vincle de pertinença a una comunitat, realitzem tallers de millora, reciclatge i costura que requereixen voluntaris professionals.

Volem crear una comunitat sostenible. Quan portes la teva roba a Unió perquè ja no et serveix, s’ha fet gran, no t'agrada, els nens o nenes no poden possar-se-la perquè han crescut, el teu familiar s'ha mudat o ja no utilitza una determinada peça de roba… fas una bona feina, perquè et prendràs la satisfacció d'ajudar a les persones que ho necessitin.

Vam obrir el 12 de juliol de 2021. Som emprenedores, impulsem el desenvolupament socioeconòmic i oferim diversos serveis com costura, impressió, bricolatge entre d'altres per tal de cocrear entre diversos emprenedors.

Cada dia promovem l'economia social i circular a través de la nostra associació de dones unides per l'emprenedoria. Vam decidir emprendre amb la nostra formació en màrqueting i en la nostra experiència en l'àmbit associatiu. Les emprenedores som les guerreres del segle XXI i estem orgulloses d'haver creat Unió que ens permet ensenyar als nostres fills i filles que no només pots somiar, sinó també aconseguir els teus objectius. Els companys empresaris saben que si ho hem aconseguit malgrat les circumstàncies, també ells ho faran.

Ara que ja ens coneixes, t’uneixes? Junts som una xarxa!

Visita'ns al carrer general moragues nº 5 o segueix-nos a Instagram @unio.segundamano

 

Yolanda Akpoli – Emprenedora d’Unió Segones Oportunitats