Imatge o vídeo destacat
20210915-Trobada Sector Social

Jornada de formació del Sector Social

Aquesta setmana, les entitats del Sector Social, de la PAT de Catalunya, ens hem trobat per començar el curs juntes. 

Per novè any consecutiu, els equips d’Arrels Fundació Sant Ignasi, la Fundació Carles Blanch - Centre Sant Jaume, Fundació La Vinya, la Fundació Migra Studium, Cristianisme i Justícia i la Fundació Salut Alta hem pogut saludar-nos i compartir coneixements.

Després d’una Jornada de formació virtual, aquest any hem pogut tornar a la presencialitat i ho hem fet per la porta gran. Hem tingut la sort de poder conèixer les noves i esperades instal·lacions del Centre Sant Jaume.

Amb la benvinguda de Maria del Carmen de de la Fuente, coordinadora de les entitats del Sector Social, i les salutacions d’Enric Puiggròs, delegat dels Jesuïtes a Catalunya, i de Luis Arancibia, delegat del Sector Social vam donar pas a l’anunci dels canvis de direccions. 

Per una banda, la Maria Labernia com a nova directora de la Fundació La Vinya i per altra banda, l’Anna Martínez, actual directora de la Fundació Salut Alta. També vam presentar les noves incorporacions de tots els equips.

En Pepe Laguna, teòleg i membre de Cristianisme i Justícia, va inaugurar la jornada amb la ponència: "Para qué sirve llorar. La politización del malestar". 

Amb la seva xerrada vam poder compartir un matí de reflexió sobre les causes que ens mouen com a entitats socials a fer incidència i com podem acompanyar i tenir cura dels nostres equips.