Imatge o vídeo destacat
GNB INFORME.png

T'expliquem la situació de la infància al barri

El 2015 els agents del Grup de Necessitats Bàsiques del Pla Educatiu d'Entorn del Districte La Salut - Llefià publicàvem un informe sobre la situació de la infància al districte. Anys més tard, el 2019, després de sessions participatives amb professionals del barri vam recollir dades per actualitzar l'informe.

A grans trets les dades alerten un empitjorament de la situació de les famílies i dels recursos del districte. Però per exposar el detall dels àmbits recollits us convidem el proper dimarts 15 de juny a una presentació online on s'explicarà el nou informe amb una síntesi de les dades actualitzades, els punts d'alerta i les propostes que es recullen, així com l'explicació completa del procés de treball seguit. A més, es comptarà amb un torn obert on els participants podran fer preguntes dels temes exposats.

Si vols estar al dia de la situació de la infància al barri, el 15 de juny t'esperem aquí: https://bit.ly/ZoomInformeGNB

 

PresentacioInformeGNB