Imatge o vídeo destacat
BIBLIOTEQUES HORARIS -POSTAL XARXES.jpg

EL BARRI PARLA: Ús de Biblioteca Llefià – Xavier Soto

Les biblioteques de Badalona tenen obertes les seves portes al públic però amb horari i serveis limitats pel protocol de prevenció i higiene. El servei de préstec, sala d’estudi i ús dels ordinadors d’Internet i + de les biblioteques només es pot fer mitjançant cita prèvia. El retorn de llibres és exclusivament a les bústies de devolució externes dels edificis. No s’accepten donatius per seguretat. L’accés a la biblioteca per consultes de fons i la resta de serveis propis de la biblioteca seguiran tancats.

Per tal d’assegurar el benestar i la protecció de la salut dels treballadors i les persones usuàries, l’Ajuntament ha establert el següent protocol de prevenció i higiene per fer ús dels serveis de les biblioteques:

– L’ús de mascareta és obligatori.

– Aplicació de gel hidroalcohòlic als usuaris a l’entrada de la biblioteca.

– Els treballadors disposaran de l’equipament de protecció necessària i desenvoluparan la seva feina per tal d’assegurar el compliment de les distàncies de seguretat i els diferents protocols sanitaris.

Podeu accedir a llibres, diaris i revistes o pel·lícules en format electrònic mitjançant la plataforma E-biblio fent servir el vostre carnet de la biblioteca.

Us proposem també un seguit de propostes virtuals: clubs de lectura, narracions i altres activitats perquè continueu sentint les biblioteques tan a prop com sempre.

 

Mercè Rivas, de la Biblioteca Llefià – Xavier Soto

Visualitza la imatge completa