Imatge o vídeo destacat
A.jpg

Cartes confinades

Enmig del confinament i la comunicació via pantalles, el grup de dones de conversa de FAR ha engegat una acció per compartir aquest moment amb altres persones del barri. Inspirat en altres iniciatives realitzades per altres entitats, han escrit cartes amb la voluntat d'enviar-les a altres famílies de la Fundació per saber com estaven.

Amb l'ajuda de les educadores dels projectes que setmanalment fan un acompanyament virtual individualitzat a cada família, s'han fet arribar les diferents cartes animant la possibilitat de donar una resposta. I... per sorpresa de totes, s'han intercanviat força cartes!

Aquí us en facilitem alguns exemples d'aquesta relació epistolar confinada:

Més cartes i més respostes!

T'han vingut ganes d'escriure alguna resposta?

Envia'ns la carta a comunicacio@fundaciolasalutalta.org i la farem arribar!!!