Imatge o vídeo destacat
cartell_dvf_2019

T'esperem a la Diverfesta

El proper dissabte 18 de maig t'esperem a la Diverfesta per fer de La Salut Alta, un barri per estimar!

I és que seguint la línia estratègica de tenir una presència propositiva en l'entorn, un any més organitzem aquest matí festiu al barri apropant activitats lúdiques per fomentar la cohesió social a una zona mancada de propostes similars.

Aquest any el fil conductor serà la recreació d'elements essencials d'una Festa Major. Així doncs, la Diverfesta comptarà amb l'Espai Social, on es dinamitzarà un taller de cuina i maquillatge; l'Espai Jove, amb creació de xapes i jocs de la Play; l'Espai del Veïnat, amb el taller per les famílies i l'Espai Infantil amb els jocs cedits per l'Òmnium Cultural i activitats dinamitzades per a infants de totes les edats! A més, com a novetat, el dissabte començarem el dia practicant esports al Parc del Gran Sol amb una sorpresa per a tots els participants i també hi haurà el joc "Coneix el teu barri", on s'aprofitarà per veure l'abans i el després de La Salut Alta. Per últim, comptarem amb les actuacions dels grups de ball del Casal Cívic de Llefià i La Salut Alta i el grup Sweet Bollywood de la ciutat.

I sabeu d'on han sorgit aquestes propostes? Gràcies a un procés on s'ha demanat la opinió als infants i adolescents dels projectes i als equips de professionals i voluntariat. D'aquesta manera, junt amb el concurs de cartells dinamitzat, hem fet que tothom es pugui sentir partícip de la preparació, fent que el sentiment d'aquesta festa es respiri per tota la Fundació.

Ara que ja està tota la màquina engegada només falta que arribi el gran dia: reserveu la data que de 10h a 14h us convidem a la Diverfesta!