Imatge o vídeo destacat

Diverfesta 2010!!!!

Dissabte 15 de maig va arribar el gran dia de la Diverfesta! Enguany era molt especial perquè vam celebrar 5 anys!!!!!!!!!!!!

La plaça Antonio Machado de Badalona es va omplir de grans i petits que van gaudir d’un matí ple de jocs, tallers i actuacions.

Entre un bon equip de persones vam muntar les carpes per posar les parades on els nens i les nenes que van passar per la plaça van poder fer xapes, boles de malabars, jocs varis com el memory i el vista ràpida.

En una altra parada hi havia uns artistes gràfics que escrivien el nom de cada infant com si fos un graffiti i ells el pintaven i se l’emportaven com a record.

El que no podia faltar en una festa infantil era la parada del maquillatge, on van sortir papallones, tigres, batmans i gats entre molts altres!

Amb la cara pintada i les ganes de festa, els infants ja van poder gaudir d’uns jocs sobredimensionats que ens va oferir la Creu Roja i gaudir de les actuacions del bastoners de Sant Cugat i del Màgickel que, amb la seva màgia, va impressionar a grans i petits.

Pels més grans vam tenir uns encants, una tómbola i un rifa, en la que vam sortejar material esportiu i 4 entrades a Port Aventura!!!!!!

A més vam col·laborar a la campanya de “Badalona som tots” per donar suport a les iniciatives de la gent del barri.

Cap a la una del migdia vam fer la celebració dels 5 anys de la Diverfesta bufant les espelmes d’un pastís gegant.

Va ser un dia molt maco en el que la diversitat, la convivència i les il·lusions es van fer presents.

Us deixem amb un vídeo amb algunes de les fotos de la Diverfesta!!!!!!!!!!!