Imatge o vídeo destacat
Mural amb els noms dels voluntaris i persones que treballen a la Fundació

1a trobada de voluntaris de la Fundació

Dissabte passat va tenir lloc la primera trobada de voluntaris de la Fundació La Salut Alta. Va ser un dia molt interessant, productiu i emotiu, que va acabar amb un àpat a la mateixa Fundació.

Silvia Casado, la directora, va conduir una sessió que va ser molt útil per què molts voluntaris coneguéssim la composició de la Fundació, patronat, vocals. Més tard, es van organitzar grups per debatre quins són els elements que identifiquen la Fundació, com ara el treball en equip, la cultura de l’esforç, la constància, les ganes de compartir coneixements i experiències, la confiança, la motivació.

Posteriorment es van organitzar grups per àrees, des de castellà i català a informàtica passant per reforç, guarderia, espai de dones i d’altres.

Per cert, qui escriu aquest post és Guillem, un voluntari més que s’ha proposat ajudar a donar a conèixer la fundació. Com a primera mesura, ha escrit sobre la fundació al seu blog personal. Clicant aquí es pot veure l’article.