Imatge o vídeo destacat
Persiana baixada

Què passa quan tot tanca...?

...que hi ha necessitats que es destapen.

Aquest any hem presenciat en primera persona que, quan tot tanca, hi ha necessitats que es destapen. I especialment ho fan en aquells barris on la població ja patia abans de la pandèmia.

En concret, a la Fundació Salut Alta hem vist com les necessitats dels infants i famílies han augmentat. I, en conseqüència, també ho ha fet la nostra acció social i educativa: hem ampliat serveis i hem obert nous espais per donar resposta a les necessitats detectades, com l'acompanyament familiar, el servei d'assessorament a adults o els tallers d'educació emocional a les escoles.

Cada projecte suposa un objectiu econòmic diferent. Per això, hem obert els sis reptes i i busquem persones que vulguin fer una aportació perquè els nens, nenes, adolescents i famílies del barri sapiguen que, en situacions de desemparament, segueixen tenint persones compromeses al seu costat. Just en un any tan complex on, amb la pandèmia, s'ha posat de manifest la necessitat de sentir que hi ha persones al nostre costat, algú amb qui compartir fragilitats i fortaleses. 

Amb la teva ajuda els nens i nenes del barri milloraran el seu benestar i les famílies tindran més capacitat per fer front a les dificultats. 

Vols descobrir els reptes i escollir on fer arribar la teva aportació? Aquí t'ho expliquem!

A més, també pots fer arribar la teva aportació fent una transferència bancària al número de compte ES52 2100-0463-81-0200082746 amb el concepte "Oferim respostes"o a través de Bizum amb el codi 33399.

Moltes gràcies! Amb tu, quan tot tanca, #oferimrespostes.