Imatge o vídeo destacat
20230223 - Pintamos Mucho A100

Connectant amb la creativitat i el barri!

Fa un parell de setmanes vam anunciar-vos que la plaça del barri s'havia omplert de colors. En Raúl, educador dels i les adolescents d'A100 ens explica com ha viscut el grup aquesta experiència creativa.

El trimestre passat les joves d'A100 van començar a participar en el projecte "Pintamos mucho" dirigit per l'artista Spogo. Aquest tenia com a objectiu redecorar i tornar a omplir de color la plaça Antonio Machado, tot col·laborant amb diferents entitats del barri.


Durant aquests mesos hem rebut unes quantes visites de l'artista al Centre Obert. En cada una d'elles Spogo amb l'ajuda d'algunes companyes, ha dinamitzat tallers de procés creatiu tot combinant i ensenyant-nos diferents tècniques de dibuix que ell mateix utilitza en el seu dia a dia. El resultat d'aquests tallers, conjuntament amb la resta de processos i activitats que l'artista ha realitzat amb altres entitats, han servit d'inspiració pel disseny dels diferents murals que finalment s'han plasmat a la plaça.


L'última part del projecte, va tenir lloc durant les darreres setmanes. On un grup de joves voluntàries d'A100 van estar ajudant, durant un total de tres tardes, a pintar i materialitzar la idea a la plaça.

Ara mateix llueix ben diferent de com estava i podem dir que ens sentim ben orgulloses de la nostra implicació!

Si voleu conèixer més detalls sobre el projecte feu clic a l'enllaç per saber com s'ha omplert de color la plaça Antonio Machado i continua llegint.

Moltes gràcies per les fotografies Fer Alcalá.