Imatge o vídeo destacat
Espectacle de màgia

Una tarda màgica!!!

El divendres 12 de març va ser una TARDA MÀGICA al Centre Obert. Ens va visitar el MàgicKel, un mag amic nostre que ens va fer gaudir moltíssim amb els seus trucs de màgia.

Va entrar a la sala tirant algunes cartes als infants que no sabíem d’on sortien, així és la màgia!, mentre sonava una música d’entrada molt animada. Els infants s’hi van llençar per agafar-ne alguna i tenir un bon record de la tarda.

Ens va fer trucs de màgia amb mocadors de colors i pompons lligats per cordes que després no tenien cap lligam i jocs de cartes que descobria sense donar-li cap mena de pista.

Els infants van gaudir molt dels jocs, sobretot en els què van participar! Un infant va diparar amb una pistola de joguina a un mocador rebregat i a l’obrir-lo estava ple de forats! Una altra va desfer el nus d’una corda només fent-lo lliscar i va convertir cordes de la mateixa mida en d’altres de diferents tamanys.

El toc màgic final es va donar quan una nena va intentar desfer el nus d’una mocador imitant el mag i finalment va sortir un colom!!!!!!!!

Relament vam passar una fantàstica tarda màgica, moltes gràcies, MàgicKel!