Imatge o vídeo destacat
Túnel A100

Una tarda de por

Si heu anat llegint les entrades d’A100, sabreu que el nostre projecte pretén ser el màxim participatiu possible, és a dir, que els adolescents proposin, preparin, realitzin i avaluïn les activitats diàries que es porten a terme al llarg de la setmana.

A principi de curs, i amb aquest objectiu, els vam preguntar quines activitats lúdiques els agradaria fer al llarg del trimestre i en va sortir un gran llistat. D’aquest, els vam demanar quina volien preparar i tot el grup va coincidir en una: organitzar un Túnel del Terror de Halloween pels joves del barri!

Els educadors, entusiasmats per la iniciativa i el quòrum del grup d’adolescents, ens vam llençar amb ells a la piscina i vam ajudar-los en tot el possible perquè aquesta activitat sortís endavant. Durant el mes d’octubre els nois i noies, representats per una petita comissió, han dedicat hores i hores a pensar la idea del túnel, preparar els elements decoratius, definir els personatges, fer el cartell informatiu i la difusió... assumint la gran responsabilitat que l’activitat suposa.

Gairebé sense adonar-nos va arribar el dia de l’assaig general. Els nervis i, fins i tot la por, van apropiar-se dels adolescents, però la il·lusió perquè tot sortís sobre rodes va ser major i en arribar el dia de l’estrena (30 d’octubre) tot estava sota el control dels participants d’A100.

L’aventura que a principis de mes érem incapaços de visualitzar va resultar ser un èxit! Els joves del barri s’amuntegaven a la porta demanant per entrar al Túnel del Terror i la cara de satisfacció de tots els adolescents d’A100 després d’haver aconseguit aquest repte tan difícil costarà d’oblidar. Per arrodonir l’activitat, vam menjar castanyes que els nostres companys de Centre Obert ens van estar preparant mentre recollíem el nostre local!

Els educadors, simples ajudants i també actors del Túnel, estem molt orgullosos de la feina que s’ha realitzat i els joves ens han tornat a demostrar que junts som capaços d’aconseguir tot allò que ens proposem!