Equip

L'equip de professionals de la Fundació és qui tira endavant els projectes i la gestió per assolir la missió de l'entitat. Aquest curs l'equip està format per:

Maria Nadeu Puig-Pey
Maria Nadeu Puig-Pey

Maria Nadeu Puig-Pey

Directora
Dirigir la fundació em permet tenir una visió àmplia del que és, el que ha estat i el que pot arribar a ser, que em genera una satisfacció molt gran. Tenir la lucidesa de ser-hi quan cal i de quedar-me en segon pla quan cal, l'empenta per generar sempre noves idees i obrir camins, i la voluntat per donar coherència a tot plegat. Poder viure una part de la meva vida a prop d'aquestes dones, adolescents i infants és una gran sort!
Lola Ballesteros Moray
Lola Ballesteros Moray

Lola Ballesteros Moray

Responsable de Projectes i Programes
Apassionada de l'acompanyament des de l'acció educativa, porto set anys en la fundació acompanyant els nens i les famílies del nostre barri, enguany inicio una altra responsabilitat, acompanyar els equips dels diferents projectes per seguir donant qualitat i sentit al que fem i que som. Com diu un proverbi "Si caminem sols arribarem més ràpid, si caminem junts arribarem més lluny".
OlgaValsells1
OlgaValsells2

Olga Valsells Goula

Sóc a la Salut Alta amb la il·lusió de posar al servei de la Fundació el meu doble itinerari d’empresària i d’educadora social. Col·laboro en la sostenibilitat de la Fundació, especialment en temes de captació de fons i de suport a l'organització interna i la direcció. M’agrada donar raó del què fem i convidar als ens públics, empreses o entitats amb recursos a col·laborar amb nosaltres per construir una societat més cohesionada i justa.
Lidia Solé Vivancos
Lidia Solé Vivancos

Lidia Solé Vivancos

Acollida i Secretaria
Sóc la Lidia, "la secre" de la Fundació des de gener de 2013. Alguns de vosaltres ja em coneixeu i els que no, us convido a visitar-nos i així podreu conèixer-me! Em sento molt afortunada de treballar, la feina m'agrada molt i em resulta plenament enriquidor, a nivell personal i professional, pertànyer a la institució. Per a mi, el moment més especial del dia és quan entren els nens i les famílies per la porta i aquí estic jo per donar la benvinguda i ajudar-los en el que sigui necessari.
Anna Martínez Fernàndez
Anna Martínez Fernàndez

Anna Martínez Fernàndez

Comunicació i Voluntariat
Comunicadora audiovisual de professió i educadora de vocació. Durant la meva carrera profesional he intentat vincular aquests dos àmbits, treballant des d’àrees de comunicació en temes socials i d’educació en el lleure. Des de l’abril del 2015 he tingut l’oportunitat d’entrar a formar part de l’equip de la Fundació Salut Alta per comunicar tota la tasca que es realitza i fer de la comunicació un mitjà educatiu!
Montse Corbera Hernández
Montse Corbera Hernández

Montse Corbera Hernández

Educadora
Enguany acompanyo un grupet a l’espai d’aprenentatge d’A100 i un altre del Centre Obert. Tant amb els deures dels joves com amb les activitats d’aprenentatge dels petits, sovint aprenem i fem descobriments junts.
Per altra banda també em dedico a fer tasques de gestió, amb excels, llistes i documents per tal de tenir organitzada i actualitzada la informació necessària per a alguna subvenció.
Txell Vilaclara Verdú
Txell Vilaclara Verdú

Txell Vilaclara Verdú

Coordinadora i educadora del Centre Obert
Entusiasmada amb la meva feina per l'oportunitat que tinc de compartir el creixement dels nens i nenes del barri de la Salut. Animada pel treball amb projectes que realitzem perquè els infants aprenguin a partir de les seves pròpies vivències i experiències. En definitiva, afortunada de poder acompanyar i ser acompanyada, de deixar empremta i que em deixin empremta.
Maite Camacho Herrero
Maite Camacho Herrero

Maite Camacho Herrero

Educadora del Centre Obert
Educadora en cos, ànima i ment del centre obert. Creativa en cada espai d’aprenentatge, inventora de grans històries que fan creure en l'impossible, sensible en cada llàgrima i promotora d’abraçades infinites. Feliç de veure els somriures dels nens cada tarda, de compartir moments, de ser part de la seva vida i de poder viure amb ells l’alegria d’existir.
MarinaCot1
MarinaCot2

Marina Cot Garcia

Educadora del Centre Obert
Un cop acabat el grau d'Educació Social, vinc amb moltes ganes de poder aportar la meva manera de fer i tot allò que he après, per seguir creixent tant a nivell professional com personal. Estic molt contenta de tenir l'oportunitat de conèixer i treballar en el barri de la Salut, amb els infants i les famílies.
Isabel López Egea
Isabel López Egea

Isabel López Egea

Educadora d'ApreniJoc
Durant molts anys he estat animadora i responsable de centre al MIJAC, monitora de lleure i vetlladora a diferents escoles. Des de l’octubre de 2010 he tingut l’oportunitat de fer-ho a la Fundació Salut Alta, que em va obrir les seves portes i em va acollir. A través de FAR, he acompanyat a dones del barri amb ganes d'aprendre, agraïdes i treballadores. I des d'ApreniJoc estic gaudint d'estar amb infants espontanis, actius i curiosos. Tot plegat una tasca molt enriquidora!
Mar Tusell Orovio
Mar Tusell Orovio

Mar Tusell Orovio

Educadora d'ApreniJoc i FAR
Les lletres sempre m’han apassionat, i part de mi segueix alimentant-se de literatura infantil i juvenil. Tenir l’oportunitat de formar part de la Fundació m’ha fet trepitjar fort i replantejar-me com vull viure, com a persona i com a futura educadora social. ApreniJoc em fa pensar que és una sort compartir cada tarda amb infants, voluntaris i companys d’equip. A FAR coordino un grup de conversa en castellà dos matins, per tal empoderar les dones a nivell d’expressió oral i ajudar-les a establir processos de comunicació fluïda amb les persones del seu entorn. Son matins de riquesa cultural al barri, on aprenem de manera recíproca.
EstevePlana1
EstevePlana2

Esteve Plana i Sañas

Coordinador i educador d'A100
Sóc educador social i torno a la Fundació en una segona etapa plena d'il·lusions per compartir. Acompanyo els adolescents i joves de A100 amb energia, intentant transmetre optimisme, esforç i somriures que ens ajudin a créixer.
Sergi Ros Farreras
Sergi Ros Farreras

Sergi Ros Farreras

Educador d'A100
Tècnic en Integració Social i director de temps lliure, estic amb els joves de la Fundació des que es va posar en marxa el projecte A100 al 2015. És un luxe per a mi acompanyar en l'etapa de l'adolescència totes aquelles nenes i nens que vaig conèixer durant els meus anys a ApreniJoc i en les activitats d'estiu. Veure com van fent, tossuts, camí cap a la vida adulta és tot un luxe per a mi.
A la Fundació sento que el barri i la seva gent podem construir juntes, dia a dia, el futur de Badalona.
Núria Pané López
Núria Pané López

Núria Pané López

Educadora d'A100
Sóc educadora social i aquest és el meu segon curs a A100. Com a badalonina, treballar a la Fundació és tot un orgull i un repte. Malgrat la meva llarga experiència treballant amb adolescents mai ho havia fet en la meva ciutat i la Fundació Salut Alta m'ha permès conèixer un barri que em sorprèn cada dia i acompanyar un grup d'homes i dones amb un futur apassionant i prometedor.
MeriPelfort1
MeriPelfort2

Meri Pelfort Carne

Educadora d'A100
Sempre vinculada amb el món educatiu, m'he format com a educadora social i com a mestra d'educació infantil. Ser un cul inquiet i apassionada de l'aprenentatge m'ha portat a descobrir altres indrets on he après altres maneres d'ensenyar, d'educar i sobretot, d'acompanyar. Encantada de formar part d'aquest gran equip i d'aquest gran projecte!
Luisa Alonso Pérez
Luisa Alonso Pérez

Luisa Alonso Pérez

Treballadora familiar
Ara ja fa uns anys que col·laboro amb la Fundació dinamitzant "El Niu" l’espai infantil de 0-3 anys de FAR i, alhora, sempre participo a les diferents activitats i esdeveniments de l’entitat amb moltes ganes!
Adrià Puente Sabater
Adrià Puente Sabater

Adrià Puente Sabater

Psicòleg
Sóc l’Adrià, psicòleg i terapeuta familiar que des de l’any 2013 està treballant a la Fundació Salut Alta acompanyant a famílies, joves, nens i nenes en diferents espais psicoterapèutics. La meva funció és compartir un espai de seguretat amb totes aquelles persones que en algun moment ho necessiten per fortificar les seves relacions més significatives. Actualment també sóc un dels professionals dinamitzadors de l’espai Arrel.
Mercedes Jiménez Rojas
Mercedes Jiménez Rojas

Mercedes Jiménez Rojas

Neteja

Volem ser un equip format, capaç, creatiu, alegre, innovador, format per persones que s'autoconeixen i emocionalment competents, i que viu i transmet un estil propi.

 

Ens caracteritza:

  • La polivalència i flexibilitat en els equips de professionals, i la diversitat de disciplines
  • La millora contínua basada en una reflexió constant sobre la realitat dels nens, famílies i entorn
  • El treball en equip, la transversalitat i el treball en xarxa
  • Uns canals de comunicació interna clars i participatius
  • La formació interna i externa de tot l'equip (més de 900h de formació el curs 2017/18)
  • El creixement professional de tots els integrants de l'equip
  • El reconeixement i la implicació dels professionals en l'entitat

 

Vols treballar amb nosaltres? Envia el teu CV i una carta de presentació a rrhh@fundaciolasalutalta.org.

El Patronat és l'òrgan de govern i d'administració de la Fundació, la representa i gestiona, i assumeix totes les facultats i funcions necessàries per a la consecució dels fins fundacionals.

Actualment, el Patronat està integrat pels següents membres:

President / Francesc Gil Argemí

Vicepresidenta /  Anna Selva Martín (Càritas Diocesana de Barcelona)

Tresorer / Jon Bárcena Arteagabeitia

Secretària / Olga Valsells Goula

Vocal / Jordi Martí Gascón (Associació de Químics i Enginyers de l'IQS)

Vocal / Oriol Navarro Oller (Fundació Jesuïtes Educació)

Vocal / Pau Vidal Sas (Companyia de Jesús)

Vocal / Bernat Mullerat Prat

Vocal / Francesc Moreno Barón

Vocal / Neus Llibre Codina

Vocal / Úrsula Galceran Capeta

 

Carles Riera i Montserrat (D.E.P. el 13 de maig de 2021), membre fundador de l'entitat i tresorer del Patronat, va ser nomenat president honorari de la Fundació Salut Alta l'octubre de 2020.  

El Patronat delega en alguns dels seus membres el seguiment periòdic i l'aplicació de les línies estratègiques de l'entitat. Aquests membres formen el Consell Directiu, junt amb la directora de l'entitat. Actualment, està format pels següents membres: 

President / Francesc Gil

Vicepresidenta /  Anna Selva

Tresorer / Jon Bárcena 

Secretària / Olga Valsells 

Directora de l'entitat / Maria Nadeu

Foto Patronat (2017)

L'equip de voluntaris i voluntàries és el motor de convivència i inclusió de l'entitat perquè són les persones que, mitjançant un vincle sincer i gratuït, ofereixen als infants, adolescents i famílies relacions properes i que ajuden a ampliar la xarxa social.

Vols sumar-te a l'equip de voluntariat?

Jornada Voluntariat 2018

Vols fer pràctiques amb nosaltres?

A la Fundació Salut Alta t'oferim l'oportunitat de fer les teves pràctiques en algun dels nostres projectes. T'assignarem un tutor que t'acompanyarà al llarg del procés i durant un temps formaràs part de l'equip educatiu de l'entitat.

Acollim estudiants en pràctiques de les següents disciplines: educació social, pedagogia, monitor / director de lleure, logopèdia, integració social, comunicació audiovisual.

Podeu contactar amb Lola Ballesteros a practiques@fundaciolasalutalta.org.