Imatge o vídeo destacat
AcompanyamentAIJ.jpg

Gràcies per fer créixer l'#espaiXacompanyar!

Si bé durant l’any ens sentim molt acompanyats pel nostre voluntariat, els estudiants en pràctiques, amics i amigues de la Fundació i moltes altres entitats amb qui treballem en xarxa, durant la segona quinzena de novembre vam sentir-nos especialment acompanyats per moltes persones que van interessar-se en oferir una aportació per fer créixer l’espai per acompanyar de la Fundació.

En el marc de la campanya del GivingTuesday, del 15 al 30 de novembre vam proposar-nos el repte econòmic de 3.000€ per finançar el treball d’acompanyament socioeducatiu que cada setmana els educadors i educadores de l’entitat duen a terme a més de 120 infants i adolescents i a les seves famílies del barri de La Salut de Badalona. Un treball que es materialitza en l’àmbit individual, grupal, familiar i comunitari, seguint un procés definit i caminant cap a unes fites determinades.

La campanya econòmica va finalitzar amb el 98% de l’objectiu assolit, sumant les contribucions de més de 35 donants. Així doncs, volem fer un especial agraïment a totes aquelles persones que van acompanyar-nos fent difusió i oferint una aportació!

També volem fer un especial agraïment a l’Òscar Dalmau, la Judit Neddermann, l’Ariadna Gaya, en Jordi Gil, la Francina Alsina, l’Adrià Salas, l’Ismael Dueñas, la Laia Servera, l’Isaac Alcayde, la Tresca i la Verdesca, la Gemma Nierga, en Tomàs Molina, en Quim Morales, l’Ana Polo i en Xavier Pérez Esquerdo, en Francesc Moreno, l’Àngel Llàcer i en Quim Masferrer20 persones conegudes a nivell nacional que de seguida van sumar-se a la campanya dedicant-nos una part del seu temps en respondre “què és per a tu acompanyar?”. Una experiència que ens ha encantat compartir a les xarxes, que ens ha fet créixer i d’on han sortit respostes originals i molt personals!!!

 

Tot i que la campanya oficialment s’ha tancat, l’#espaiXacompanyar es continua fent present a la Fundació cada tarda durant l’espai d’aprenentatge, de lleure i d’educació emocional. Així doncs, el formulari de donacions encara es mantindrà obert per si algú s’afegeix a sumar alguna col·laboració!

#ESPAIxACOMPANYAR S’HA FET PRESENT A: