Imatge o vídeo destacat
banner_motxilla2023.png

#motxilla2023: perquè els drets dels infants no perillin a l’estiu!

La participació en activitats d’estiu encara és un repte per a molts nois i noies del barri, per això és necessari oferir oportunitats de lleure educatiu que estimulin els seus aprenentatges i generin experiències vitals positives durant les vacances.

Ja han passat deu anys des que vam iniciar la campanya de microdonacions de la #motxilla. Des d'aleshores, més de 700 infants i adolescents han pogut gaudir d’activitats durant el mes de juliol. 

Aquest estiu tenim un nou repte, volem oferir un juliol ple d’activitats per a 170 infants i adolescents del barri.

Perquè l’estiu no marqui un retrocés important en els seus, drets des de la Fundació t'animem a sumar activitats al juliol d'infants i adolescents de La Salut Alta i fer una aportació a la #motxilla2023.

Com ho pots fer? Fes clic al botó i selecciona totes aquelles activitats que t'agradaria afegir a les motxilles dels nens, nenes i adolescents de la Salut Alta! 

Pots omplir la motxilla amb entrades de piscina, una activitat educativa fora del barri fins i tot, pots afegir-hi una nit a la casa de colònies o personalitzar la teva aportació amb l'import que tu decideixis. 

Vull col·laborar

A mesura que avancin les setmanes anirem compartint amb tots i totes vosaltres experiències, notícies i imatges que es van sumant a la motxilla. Segueix-nos a les nostres xarxes socials per estar al dia de totes les activitats relacionades amb l'estiu a la Salut Alta.

Recorda que també pots participar fent arribar la campanya a persones que els pugui interessar donar un cop de mà o fer difusió dels 10 anys de trajectòria de la campanya a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #Motxilla2023.

Moltes gràcies per col·laborar!