Imatge o vídeo destacat
moment descoltar gràcies

Gràcies per activar el #momentdescoltar!

 

"Que les dones se sentin reconegudes com ens sentim nosaltres a la Fundació"

 

Amb el missatge de la Sokhna, aquest Nadal, engegàvem la campanya #momentdescoltar per donar veu i reconeixement a infants, adolescents, dones i famílies de la Salut Alta. 

Gràcies al compromís de 70 persones, hem fet arribar lluny missatges i desitjos de persones de l'entitat i s'han sumat 9.157€ per reforçar els projectes socioeducatius de la Fundació i seguir oferint espais d'escolta i bontracte de qualitat.

 

"Desitjo tenir més espais d'acompanyament escolar on sentir-me en igualtat d'oportunitats"

 

L'Imad també va voler compartir el seu desig i és que en un moment tan complicat i incert com l'actual, més de 141 nens, nenes i adolescents, 150 famílies i 86 dones del barri de la Salut Alta continuaran trobant un espai d'acompanyament a la Salut Alta on poder sentir-se escoltats, créixer i desenvolupar-se de forma segura.

Posem fi a la campanya, però des de la Fundació seguirem promovem la participació activa d'infants, adolescents i famílies de la zona a través de projectes socioeducatius.

 

"Desitjo que la vida que dona la Fundació arribi a tot al barri"

 

Hem creat una llista de reproducció al nostre canal de Youtube on es poden escoltar els testimonis que hem anat activat durant aquests mesos. Els podeu escoltar i compartir perquè les veus de la Fundació s'escoltin.

Si vols conèixer més a fons els projectes i saber què passa a la Fundació, subscriu-te al butlletí per estar al dia.

Moltes gràcies a tots i totes per la confiança i el compromís!