Imatge o vídeo destacat
Motxilla2018

Deixa petjada amb la #Motxilla2018!

L’estiu és una de les èpoques de l’any en què es fa més visible la bretxa d’oportunitats entre infants, ja que no tots els nens i nenes tenen assegurat el dret a l’educació en el lleure com a espai d’aprenentatge, socialització i creixement personal. És per això que del 6 al 25 de juny engeguem la #Motxilla2018, amb el repte d’aconseguir 5.000€ per finançar el 15% de les activitats d’estiu que organitzem a través de microdonacions amb l’objectiu de multiplicar inscripcions tot deixant petjada a més de 100 infants i adolescents de la Salut Alta.

Per una banda, s’ha iniciat la col·laboració amb entitats de lleure de la ciutat (l’Aspirantat de Sant Josepi l’Esplai Crac-Crac) i del cercle Jesuïtes Educació en el Lleure (el Centre d’Esplai Joan Suñol i el Centre d’Esplai Loiola) per tal que, en les seves inscripcions a les activitats d’estiu, s’ofereixi a les famílies la possibilitat d’aportar-ne un petit percentatge a la Salut Alta.

Per l’altra, la campanya també està disponible online per si hi ha persones interessades en col·laborar a títol particular. Així doncs, els donants poden aportar la quantitat desitjada l’activitat d’estiu de la Salut Alta que prefereixin.

La #Motxilla és una campanya que es duu a terme des de 2013 i que sempre ha tingut molt bona resposta. Aquest any, sota el lema «Fes que la teva inscripció deixi petjada», es pretén sumar petites aportacions que faran possibles els dos casals d’estiu, els set dies de colònies i els quatre d’acampada. En efecte, campanyes com aquesta s’obren a la societat per posar de manifest que tots els infants i adolescents tenen dret a un lleure de qualitat i que, per poder-lo exercir cal, en part, la col·laboració de l’entorn.

I és que si s’assoleix l’objectiu econòmic, l’entitat completarà el 15% de pressupost que li resta per poder oferir activitats de lleure a infants i adolescents de la Salut Alta, un barri on viuen 20.000 persones i on només hi ha dues entitats que promouen activitats d’aquest estil. Alhora, tot i que l’entitat només té recursos per dinamitzar activitats durant un mes, la participació a les activitats de lleure serà una petjada que marcarà la vida de molts nens i nenes del barri.

DESCOBREIX LA CAMPANYA!

 

LA #MOTXILLA2018 ALS MITJANS: