Imatge o vídeo destacat
emocionsco.jpg

Emocions per tot arreu!

A Centre obert les emocions es barregen amb l’aire i les inspirem fort perquè quedin en el nostre interior… per sempre.

Les emocions, entremaliades, ens fan riure a riallades però també plorar de ràbia quan ho necessitem. Són afectuoses i ens apropen als nostres companys amb una abraçada o una mirada de complicitat però també són traïdores i, de vegades, apareixen i ens deixen enfadats o tristos sense saber per què.

Elles són les protagonistes dels dies, no hi ha ni un sol moment en què no apareguin. Grans, mitjans i petits les tenim molt presents ja que, a més de sentir-les a centre obert, també les sentim al carrer.

Com és la felicitat, ràbia, triestesa, vergonya… per a tu?

Per a alguns la felicitat és com una caixa plena de flors de primavera, boniques i de tots els colors, en canvi l’amor és més general, és el món, això sí, de pau.

La ràbia és com estar en una habitació tancada però no fosca perquè llavors seria por, tot i que la por també és tenir al davant un drac, al qual creiem que és difícil derrotar.

La tristesa és un dia de molta pluja i la vergonya són moltíssims ulls mirant-te…

Aquestes són algunes de les reflexions de nens i nenes de Centre Obert en pensar en les emocions. Ja veieu que, efectivament, les emocions estan per tot arreu!