Imatge o vídeo destacat
Els infants fent el taller

Sant Jordi!

El 23 d’abril a la tarda ens vam unir a la celebració catalana del dia de  Sant Jordi a la plaça Antonio Machado, a prop del Centre Obert.
Cada any ens reunim unes quantes entitats del barri per donar-li vida a la Diada. Nosaltres teníem dues parades que els infants del barri van omplir de somriures.

Una de les parades era plena d’activitats relacionades amb la llegenda de Sant Jordi: una sopa de lletres, omplir les vocals que li faltaven a la llegenda de Sant Jordi i fer un acròstic amb el nom de “Sant Jordi” en un punt de llibre que els infants es quedaven tot contents.

A la segona parada es treballava l’habilitat manual, com? El primer que feien els infants era pintar un dibuix de Sant Jordi o del Drac. Després de plegar-lo per la meitat l’havien de retallar pel mig i unir les puntes de tal manera que agafava una fantàstica forma de fanal.

Els infants del barri i els seus pares anaven passant per les diferents parades i a cada una rebien una enganxina d’un dibuix animat que podien col·leccionar en el llibret que van rebre al començar la tarda. Ja al vespre els infants van marxar amb els seus pares cap a casa gaudint de l’alegria, dels colors i de la il·lusió que desperta cada any la Diada de Sant Jordi.